Croatian German Slovenian

 

 

 

 

 

BK-IN Kul Briliant

DEKORACIJSKA MOZAIČNA ŽBUKA SA SVJETLUCAVIM DODACIMA ZA UNUTARNJU UPORABU

Primjena: Dekoracijska mozaična žbuka sa svjetlucavim dodacima za unutarnju upotrebu. Koristi se za obradu zidnih površina, hodnika, stubišta, stupova i detalja koje treba posebno istaći. Pogo­dna je i za površine pod halogenom rasvjetom. Idealan za kuhinje i kupaonica. Proizvod nije pogodan za primjenu na svježim gipsanim žbukama i vlažnim površinama. Mozaičnu žbuku je moguće nanositi na fine cementne žbuke, ravne beton­ske površine, gips-kartonske ploče i sl.

Priprema i nanošenje: Prije nanošenja masu dobro promiješati, da zapjeni. Pod­loga na koju se žbuka nanosi mora biti čvrsta, ravna i čista. Prije ugradnje BK-IN Briliant-a preporuča se podlogu premazati BK-Acryl-om ili BK-FAS Acryl-om u bijeloj boji. Nanošenje se vrši čeličnom gletericom, odozdo prema gore u 50 % većoj debljini od veličine zrna. Nanešeni sloj je potrebno dobro poravnati gletericom radi eliminiranja vidljive praznine između zrna mramora. Kada se nanos djelomično osuši površinu ponovno zagladiti.

Granulacija (veličina zrna): 1,0 mm.

Potrošnja: Oko 3 kg/m2.

Rok trajanja: Do 18 mjeseci, u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

Pakiranje: 25 kg.