Naslovna   /   Nekretnine   /   Inženjering

Inženjering

Bekament proizvodima, Bekament gradi

Tvrtka Bekament hrabro ide u susret izazovima tržišta i konstantno pomiče granice u području svog poslovanja.

Zahvaljujući višedesetljetnom iskustvu u građevinskoj industriji, tvrtka je započela izgradnju poslovnih i stambenih objekata po najvišim svjetskim standardima koristeći vlastite resurse i materijale.

U poduzeću su zaposleni stručni timovi ljudi, diplomirani građevinski-, strojarski- i elektro inženjeri, koji operativno rukovode gradilištima, organiziraju kompletno izvođenje radova u koordinaciji sa projektantima.

Bekament poduzeće, kao investitor, izvodi građevinske radove, koji podrazumijevaju izgradnju poslovnih i stambenih objekata, a vrši i direktnu prodaju visokokvalitetnih stanova.

U ponudu tvrtke uključena je i kompletna usluga inženjeringa, planiranja i izgradnje najrazličitijih građevinskih objekata po principu „ključ u ruke“, čime Bekament, kao pouzdan partner, posvećeno pristupa udovoljavanju rastućih potreba klijenata.

Temeljna i profesionalna selekcija materijala i kvalificiranih kadrova koji izvode radove, ispunjavanje svih profesionalnih obaveza i građevinskih standarda jest preduvjet za dugogodišnje odlične partnerske odnose na kojima se bazira poslovni uspjeh i kredibilitet Bekament tvrtke.

 

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...