64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za izolaciju   /   Stirodur XPS   /   BK DUR XPS

BK DUR XPS

Ploče od ekstrudiranog polistirena

 

PRIMJENA
BK-Dur je hrapava termoizolacijska ploča izrađena od ekstrudirane polistirenske pjene,  rebraste površinske strukture, otporna na vodu (vlagu) i visoka tlačna opterećenja. Namijenjen je za izolaciju novogradnje i renoviranje postojećih građevina.
Tvrdo prešane ploče od polistirenske pjene sa strukturom zatvorenih pora, omogućavaju zgradi da “diše”. Ovo se postiže posebnom mješavinom i sastavom u kombinaciji sa obrađenom površinom.
Primjenjuje se za izolaciju temelja, izolaciju podova sa velikim tlačnim opterećenjem, perimetarnu izolaciju, izolaciju ravnih krovova.

UGRADNJA
Proizvod bi trebalo primjenjivati do preporučene temperture. Pri izlaganju višoj temperaturi od preporučene, što iznosi najviše 75 °C, ploče mogu omekšati, trajno se deformirati, promijeniti dimenzije, otopiti ili postati krte i izgubiti mehanička svojstva.
Proizvod se smije lijepiti samo ljepilima na bazi cementa, bitumena ili plastičnih materijala. Ljepilo ne smije sadržavati kemijska otapala koja mogu reagirati sa pločama na način da ih omekšaju, uzrokuju skupljanje, pa čak i otapanje, što za posljedicu može imati gubitak osnovnih svojstava.
Proizvod se ugrađuje u skladu sa općim pravilima za izvođenje termoizolacijskih radova u građevinarstvu.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...