Naslovna   /   Bekament

Bekament

Saznajte više o nama

Proizvodi robne marke Bekament prisutni su na hrvatskom tržištu još od 2008. godine. Kako bi se što kvalitetnije i brže vršila isporuka materijala klijentima, osnovana je tvrtka Bekament d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Vlasničku strukturu čini gospodin Tomislav Bagarić, vlasnik i osnivač društva, s gospođom Rasijom Blagajčević, direktoricom društva.

Od samih početaka, tvrtka je prepoznata kao odgovorni i profesionalni partner majstora, obrtnika i građevinskih poduzetnika u svim segmentima.

Proizvodi robne marke Bekament, za završne radove u graditeljstvu, između ostalog uključuju žbuke, fasadne sustave, ljepila, hidroizolacije i boje.

Vrhunska kvaliteta proizvoda, dokazana je certificirianjem u stručnim institutima, a prepoznata je od strane brojnih distributera diljem Hrvatske, stoga se proizvodi mogu pronaći u većini hrvatskih gradova. Također, kako bi se omogućilo nijansiranje završnih slojeva instalirano je preko 150 mix sustava najboljeg nizozemskog proizvođača marke Fast Fluid.

Bekament Hrvatska posebno ističe kako su proizvodi uvršteni u ponudu trgovačkog lanca Bauhaus, koji je diljem Europe sinonim za građevinske materijale i kvalitetu.

Bekament, kao proizvođač građevinskih materijala, razlikuje se se zbog vlastite sirovine dokazane kakvoće, pri čemu se posebno stavlja naglasak na punilo iznimne bjeline, a neprekidnim usavršavanjem proizvodnog procesa, proizvodi se uvijek iznova poboljšavaju. Nadalje, ulaže se posebna pažnja u tehnološka dostignuća o kojima brinu visokokvalificirani laboratorijski stručnjaci.

Logistika, koja se sastoji od vlastitih transportnih jedinica, pokriva cijelu Hrvatsku. Time uspješno pružamo kompletnu ponudu našim klijentima.

Prodajni predstavnici Bekament-a uvijek su na raspolaganju, spremni odgovoriti na svako pitanje i pružiti dragocjene savjete i pomoć pri odabiru proizvoda.

Bilo da se radi o manjim građevinskim zahvatima ili velikim i složenijim poduhvatima, poput izgradnje poslovnih kompleksa i javne infrastrukture, visokokvalitetni građevinski proizvodi potvrđene kvalitete, sastavni je dio procesa gradnje. Bekament jamči upravo to: pouzdanost, kvalitetu, uravnotežene cijene i profesionalan, odgovoran odnos prema partnerima.

Sama proizvodnja građevinskih materijala je utemeljena još 1992. godine u Aranđelovcu. Tvornica Banja Komerc Bekament d.o.o. od tada proizvodi građevinske materijale iz vlastitih provjerenih sirovina po švicarskoj recepturi.

U ispunjavanju postavljenih ciljeva, od tvornice pa do svih zaposlenika, svi daju svoj osobni doprinos uvođenjem, dosljednom primjenom i stalnim poboljšavanjem sustava upravljanja kvalitetom, usklađenim sa zahtjevima standarda ISO 9001:2008, sustava upravljanja okolišem, usklađenim sa zahtjevima standarda ISO 14001:2004, sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću pri radu, usklađenim sa zahtjevima standarda OHSAS 18001 i usklađenošću sa zakonskom regulativom i odredbama uredbe za građevinske proizvode CPR 305/2011/EU.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...