64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za vanjske zidove   /   Fasadne boje   /   BK Fas Acryl

BK Fas Acryl

Akrilna boja za vanjske zidove

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Akrilna disperzijska boja za zaštitu i dekoraciju novih i starih fasadnih površina. Izrađena je na bazi visokokvalitetnih sirovina, ima odličnu pokrivnu moć i vodoodbojnost, otporna je na UV zračenje i atmosferske utjecaje. Zbog velike otpornosti pogodna je i za primjenu na unutarnjim zidovima javnih i rezidencijalnih objekata. Mogućnost nijansiranja u preko 3200 nijansi.

 

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se boja nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i premazana BK-Acryl predpremazom. Priprema boje se vrši dodavanjem do 15 % (l/l) vode, uz dobro miješanje do potpune homogenizacije. BK-Fas Acryl se obično nanosi dugodlakim valjkom u dva sloja. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog, što pri normalnim uvjetima (T=+23-25°C i 50-60 % r.v.z.) zahtjeva 4-6h. Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinuiranim površinama. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

 

TEMPERATURA PRIMJENE
Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

 

POTROŠNJA
Oko 150-300 ml/m² ovisno o upojnosti i hrapavosti podloge.

 

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
18 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

 

PAKIRANJE
1; 3; 5; 15 l.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...