87
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Sealfix   /   Montažne PUR pjene   /   BK PUR Premium

BK PUR Premium

Poliuretanska pjena niske ekspanzije za montažu

 

PRIMJENA
Montažna pjena za kanalice je jednokomponentna konstrukcijska poliuretanska pjena posebno osmišljena za potrebe maksimalne iskoristivosti pri maloj ekspanziji, s mogućnošću korištenja na temperaturama do +35°C. Ova pjena ima izvrsnu strukturu i pri +5°C. Izvrsno prianja uz beton, žbuku, zidove, drvo, polistiren, omekšani PVC, pečenu opeku i kanalice. Služi za popunjavanje pukotina, postavljanje okvira prozora i vrata. Izolacija cjevovodnih sustava, pričvršćivanje izolatora i zaštitnih cijevi u zidovima, brza montaža krovišta i postavljanje krovnih kanalica.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Koristiti na površinama bez prašine i odmaštenim površinama. Prekriti uređaje i ostale površine kako se ne bi zaprljale. Prije nanošenja preporuča se suhe podloge navlažiti vodom pomoću raspršivača zbog kvalitetnije strukture pjene. BK-Pur Premium pjenu koristiti tako što se ukloni čep i zavije cjevčicu za raspršivanje na vrh spremnika s pjenom. Prije primjene snažno protresti spremnik (barem 30 puta). Velike fuge popuniti u više slojeva i navlažiti između svakog sloja. Potrebno je da između dva nanosa pjene prođe 15-30 min. Dozirati štedljivo, volumen pjene nakon nanošenja se povećava približno dva puta, međutim pjena po konačnom stvrdnjavanju zadržava oblik. Za čišćenje i uklanjanje ostataka pjene upotrebljavati sredstvo za čišćenje pjene BK-PU Cleaner dok je pjena još meka. Stvrdnutu pjenu je moguće samo mehanički ukloniti. Za detaljne upute pogledati tehnički list proizvoda.

ROK UPORABE I SKLADIŠTENJE
Skladištiti na suhom mjestu u originalno zapakiranoj ambalaži (s dnom prema dolje!!!) na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. R

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...