87
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Sealfix   /   Montažne PUR pjene   /   BK PUR Premium GUN

BK PUR Premium GUN

Poliuretanska pjena niske ekspanzije za montažu – pištoljska

 

PRIMJENA
Pištoljska pjena za kanalice je jednokomponentna konstrukcijska poliuretanska pjena posebno osmišljena za potrebe maksimalne iskoristivosti pri maloj ekspanziji, sa mogućnošću korištenja na temperaturama do +35°C. Ova pjena ima izvrsnu strukturu i pri +5°C. Posebno niska gustoća konačnog proizvoda postiže se adapterom na kraju kojeg se pričvrsti pištolj. Izvrsno prianja uz beton, mort, zidove, drvo, polistiren, omekšani PVC, pečenu opeku i kanalice.
Služi za popunjavanje pukotina, postavljanje okvira prozora i vrata. Izolacija cjevovodnih sastava, pričvršćivanje izolatora i zaštitnih cijevi u zidovima i sl. Izolacija cjevovodnih sistema, pričvršćivanje izolatora i zaštitnih cijevi u zidovima, brza montaža krovišta i postavljanje krovnih kanalica.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Koristiti na površinama bez prašine i odmašćenim površinama. Prekriti uređaje i ostale površine kako se ne bi zaprljale. Prije nanošenja preporučujemo suhe podloge navlažiti vodom pomoću raspršivača zbog kvalitetnije strukture pjene, a navlažiti i pjenu nakon aplikacije. Pištolj dobro pričvrstiti na adapter boce, te je dobro protresti (minimalno 30 puta). Upotrebljavati samo u dobro provjetrenim prostorijama. Obavezno nositi zaštitne rukavice i zaštitu za oči. Ne pušiti. Dozirati štedljivo, volumen pjene nakon nanošenja se povećava približno dva puta, međutim pjena po konačnom stvrdnjavanju zadržava oblik. Za čišćenje pištolja i uklanjanje ostataka pjene upotrebljavati sredstvo za čišćenje pjene dok je pjena još meka. Stvrdnutu pjenu je moguće samo mehanički ukloniti. Nije otporno na ultraljubičaste zrake.

ROK UPOTREBE
18 mjeseci

UVJETI SKLADIŠTENJA
uspravno, na suhom i na temperaturi između +5°C i 25°C.

PAKIRANJE
750ml

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...