89
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Floor   /   Predpremaz za ljepilo za parket   /   BK Parketfix Prime

BK Parketfix Prime

Jednokomponenta poliuretanska podloga za ljepilo za parket

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Jednokomponentni poliuretanski premaz bez vode, na bazi otapla za unutarnju primjenu. Koristi se za za učvršćivanje mineralnih podloga i poboljšavanje adhezije prije ljepljenja parketa poliuratanskim ljepilom BK-ParketFix PU. Dozvoljena vlaga podloge prije nanošenja premaza smije biti max. 3 %. Premaz je pogodan za sve mineralne podloge kao što su betonske površine, cementni estrih, anhidritne podloge i sl., kao i za sisteme sa podnim grijanjem.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se premaz nanosi mora biti čvrsta, čista, suha, bez ostataka ulja, masnoća i drugih materijala. Premaz nije dozvoljeno razrjeđivati. Nanositi četkom ili kratkodlakim valjkom ravnomjerno po podlozi u tankom sloju. Kod jako upojnih podloga grundiranje ponoviti sa razmakom od 2-3 h. Ljepljenje podnih obloga izvršiti nakon potpunog sušenja premaza (~12 h). Za detaljna uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMJENE
Od +10°C do +25°C uz max. vlažnost zraka od 60%.

POTROŠNJA
Oko 0,15-0,30 kg/m², ovisno o upojnosti i vrsti podloge.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
Do 9 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti, vlage i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
5kg

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...