85
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Decor   /   Dekorativne žbuke   /   BK Iskra

BK Iskra

Dekorativna boja sa kristalnim efektom za unutrašnje zidove

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Specijalna akrilna boja namijenjena za dekoraciju unutarnjih površina. Brilijanta finalna struktura potiče od sjajnih kristala koji daju pun efekat boje. Odgovarajuće podloge su sve površine izravnane BK-GletEx Acryl-om ili BK-GletEx Universal-om. Premazane površine su otporne na vlažno brisanje.

BOJA
Bijela + nijanse po ton karti BK-Iskra.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Prije nanošenja dekorativne boje zaglađene površine potrebno je premazati BK-Deco Acryl-om (vrijeme sušenja min. 6 h). U cilju izražajnijeg efekta boje, BK-Deco Acryl predpremaz tonirati u nijansi završnog sloja. Priprema boje vrši se dodavanjem jednog pakiranja BK-Kristali-a u 1 l boje. Masu lagano promiješati i nerazrjeđenu boju nanositi četkom u dva sloja. Nanošenje prvog sloja boje se vrši bez prekida na kontinuiranim površinama sa jednog na drugi kraj zida pri čemu je potrebno praviti blagu dijagonalu, kako bi se izbjegli vidljivi sastavi materijala i zasušivanje materijala. Drugi sloj se nanosi nakon sušenja prvog (oko 6 h) istim postupkom počev od suprotne strane zidne površine. Optimalna radna temperatura: od 8°C do 35°C. Premaz je potpuno suh nakon 24 h. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA
Oko 150-200 ml/m², ovisno od postupka nanosa.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
1l.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...