83
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Ceramic   /   Predpremaz za keramiku   /   BK Bond

BK Bond

Visokoadhezivni predpremaz slabo upojne površine

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
BK-Bond je visokoadhezivni predpremaz koja se prvenstveno koristi sa ciljem poboljšavanja prionljivosti na glatkim, slabo upojnim i problematičnim površinama, kao što su keramičke pločice, glatki betoni i ostale čvrste kompaktne neupojne površine. Proizvod BK-Bond razrijeđen vodom se može koristiti i prilikom nanošenja glet masa, ljepila za keramiku, samonivelirajućih masa, mineralnih žbuka i sl., na gips kartonske ili cementno-vlaknaste ploče, anhidrit podloge, visoko apsorbujuće žbuke i druge cementne podloge. Nanošenjem BK-Bond-a vrši se vezivanje zaostale prašine i egalizacija površine, a na taj način se ostvaruje i bolje vezivanje narednog sloja za podlogu.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Prije upotrebe BK-Bond obavezno dobro promućkati. BK-Bond se u slučaju primene na slabo upojnim površinama nanosi nerazijeđen, četkom ili kratkodlakim valjkom obično u jednom sloju. Na ovako nanešen premaz mogu se primjenjivati naredni slojevi nakon min. 6h sušenja pri normalnim uvjetima (23°C i 50-60% r.v.v.), kada premaz postigne otpornost na grebanje. U slučaju primjene na upojnim površinama proizvod je potrebno razrijediti vodom u odnosu 1:3 (Bond : voda). Razrijeđen proizvod, nanositi četkom, valjkom ili špricanjem u 1-2 sloja zavisno od upojnosti i željenog efekta, po principu mokro na mokro.

POTROŠNJA
Oko 50-100 ml/m2, ovisno od upojnosti i namjene.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
1l.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...