87
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Sealfix   /   Čistač pištolja za PUR pjenu   /   BK PU Cleaner

BK PU Cleaner

Sredstvo za čišćenje pištolja za PUR pjenu

 

PRIMJENA
Čistač PUR-Pjene je visokoaktivno hladno sredstvo za ispiranje pištolja od PUR-Pjene i za uklanjanje prljavštine i ostataka svježe PUR-Pjene.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Postaviti rasprišivač, pošpricati adapter pištolja dok se ostaci pjene ne uklone. Ukloniti raspršivač te dozu čistača zavrnuti na adapter pištolja. Stisnuti okidač pištolja sve dok ne izađe čista tekućina. Kod većih nečistoća ostavite sredstvo djelovati nekoliko minuta. Svježe ostatke PUR-Pjene direktno i intenzivno pošpricati sprejem. Otopljenu PUR-Pjenu odstraniti krpom. Primjenjivo na sve standardne pištolje. Sa isporučenim raspršivačem može se koristiti i kao sprej-doza. Otapa i odstranjuje svježu PUR-Pjenu. Namijenjeno i za ostatke ljepila, masnoća, ulja i voska. Posebno obratiti pažnju na sigurnosna uputstva na dozi i informacije u sigurnosno-tehničkom listu, kao i uputstva za primjenu kod vlastitog pištolja.

OGRANIČENJA
Stvrdnuta pjena ne može se odstraniti čistačem, čak i pri dužem vremenskom djelovanju. Stvrdnutu pjenu ne odstranjivati oštrim predmetima s pištolja. Čistač PUR-Pjene može podlogu nagristi ili obojiti, zato isprobati na neutralnoj podlozi. Nositi zaštitne naočale i zaštitne rukavice! Primjenjivati samo u dobro provjetrenim prostorijama! Ne pušiti! Svi podaci su laboratorijske vrijednosti, koji u primjeni mogu odstupati, i zato ne predstavljaju osiguranja za određene karakteristike. Raznolikost pojedinosti i mogućnosti kombinacija ne mogu se u ovim okvirima riješavati. Obaveza je na korisniku informirati se pravovremeno. Potpuno određeni radni rezultat ne može se garantirati zbog nepredvidivih načina primjene. Preporučuje se izvršiti probnu primjenu, kako bi se osigurao željeni rezultat.

ROK UPOTREBE
12 mjeseci

UVJETI SKLADIŠTENJA
Skladištiti u uspravnom položaju, u suhim uvjetima i bez smrzavanja između + 5°C i + 20°C

PAKIRANJE
500ml

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...