89
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Floor   /   Ljepilo za parkete   /   BK Parketfix PU

BK Parketfix PU

Dvokomponentno poliuretansko ljepilo za parket

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Visokokvalitetano, dvokomponentno, poliuretansko ljepilo visoke početne i krajnje čvrstoće bez vode i otapala, za unutarnju primjenu. Pogodno je za ljepljenje svih vrsta parketa, laminata, drvenih podova i parketa od egzotičnog drveta (uz probno ljepljenje) na upojne i neupojne podloge. Zbog dobre adhezije i fleksibilnosti pogodno je za polaganje parketa na podloge sa podnim grijanjem.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se ljepilo nanosi mora biti čvrsta, čista, suha, bez prašine, ostataka ulja, masnoća i drugih materijala i impregnirana BK-ParketFix Prime predpremazom. Podloge ne smiju sadržati više od 2 % vlage (preporučuje se prethodno mjerenje). Prij upotrebe kompletnu količinu komponente B (koja se nalazi u bočici) izliti u komponentu A i dobro homogenizirati. Komponente izmiješati mikserom sa malim brojem obrtaja do dobivanja homogene mase. Ljepilo nanositi nazubljenom špahtlom tip B3. Na svježe ljepilo postavljati podne obloge pritiskom na podlogu. Podne obloge brusiti najranije 24 h nakon ljepljenja. Alat očistiti odmah nakon završetka rada. Za detaljna uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

NAPOMENA
Obratiti pažnju na vrijeme vezivanja ljepila koje iznosi 60-75 minuta. Nije dozvoljeno zamiješavanje komponenti u proizvoljnom odnosu.

TEMPERATURA PRIMJENE
Od +10°C do +25°C. Vrijeme vezanja i sušenja ljepila se produžava na nižim, a skraćuje na višim temeparaturama.

POTROŠNJA
Oko 0,9-1,3 kg/m², ovisno od vrste podne obloge i podloge.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
Do 12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
10,5 kg ( Komponenta A i Komponenta B u zbirnom pakiranju).

 

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...