64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za vanjske zidove   /   Mase za izravnavanje   /   BK Gletex S Acryl

BK Gletex S Acryl

Masa za izravnavanje vanjskih zidova na akrilnoj osnovi

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Gotova masa za zaglađivanje sa mikrovlaknima za strojno i ručno tankoslojno izravnjavanje vanjskih zidova.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se nanosi BK-GletEx S Acryl mora biti čvrsta, čista i suha, bez slabo vezanih dijelova, masnih mrlja i sl. U slučaju nanošenja na kvalitetne mineralne površine, kao i na dobro prianjajuće disperzijske boje, podlogu je prethodno potrebno premazati BK-Podlogom u cilju ostvarivanja boljeg prianjanja glet mase. U slučaju jako upojnih površina može se izvršiti impregniranje i BK-Nivelator-om. U slučaju površina koje se ljušte, troše i/ili praše potrebno je ukloniti sve slabo vezane slojeve, a zatim izvršiti impregniranje podloge BK-Penetrat-om.
BK-GletEx S Acryl je masa pripremljena za nanošenje. Prije upotrebe masu je poželjno promiješati i po potrebi dodati max 1-2 % vode za podešavanje radne konzistencije, što je najčešće slučaj pri strojnom nanošenju. Masa se obično nanosi u dva sloja, čeličnom gletericom, u ukupnoj debljini do 3 mm. Nakon strojnog nanošenja vrši se ručno zaglađivanje površine gletericom u cilju uklanjanja viška materijala. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog, a poslije svakog sloja eventualne neravnine treba obraditi brusnim papirom, finoće 80-180 zavisno od tehnike i namjene. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMjENE
Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

POTROŠNJA
Oko 1,5-2 kg/m².

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
Do 12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temparaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

PAKIRANJE
8; 25 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...