64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za vanjske zidove   /   Predpremazi   /   BK Ultra Prime

BK Ultra Prime

Univerzalni predpremaz

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMjENA
Univerzalni transparentni predpremaz za vanjsku i unutarnju namjenu, koji se koristi kao osnovni premaz prije nanošenja disperzijskih boja i glet masa, prije postavljanja keramičkih pločica i ljepljenja termoizolacijskih ploča i sl. BK-Ultra Prime poboljšava prionljivost, ujednačava upijanje, veže čestice prašine i omogućava dobivanje ravnomjernog završnog sloja prilikom bojenja.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se BK-Ultra Prime nanosi mora biti nosiva, čvrsta, otprašena, suha, bez ostataka ulja i slabo vezanih slojeva. BK-Ultra Prime je pripremljen za nanošenje i nije je potrebno razrjeđivati. Prije upotrebe potrebno je dobro promiješati proizvod. Podlogu nanositi ravnomjerno na zid dugodlakim valjkom, četkom ili špricanjem u jednom sloju. Vrijeme sušenja do nanošenja završnog sloja iznosi 4 h na normalnim uvjetima (23°C i 50-60% r.v.v.). Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMjENE
Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

POTROŠNJA
Oko 120 – 200 ml/m², ovisno od upijanja i hrapavosti podloge.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
18 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
10l.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...