73
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Interior   /   Dekorativne žbuke   /   BK IN Kul

BK IN Kul

Dekorativna mozaik žbuka za unutrašnje zidove

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Dekorativna mozaik žbuka od višebojnog zrna za obradu unutarnjih zidnih površina, hodnika, stupova i detalja koje treba posebno istaknuti. Žbuku je moguće nanijeti na fine cementne žbuke, ravne betonske površine, vlaknasto-cementne i gips-kartonske ploče i sl. Proizvod nije pogodan za primjenu na svježim gipsnim žbukama i vlažnim površinama. Ima izuzetnu čvrstoću i vodoodbojnost. Granulacija (veličina zrna): 1.0 mm.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se žbuka nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i premazana BK-Acryl predpremazom, a u slučaju tamnijih podloga BK-MicroGrund Universal-om. BK-In Kul prije nanošenja promiješati dok masa ne zapjeni i po potrebi razrijediti malom količinom vode (do 1 %). Miješanje materijala obaviti presipanjem iz kante u kantu, ručno ili električnim mikserom sa malim brojem obrtaja. Žbuka se nanosi čeličnom gletericom odozdo prema gore u 50 % većoj debljini od veličine zrna. Nanešeni sloj je potrebno dobro poravnati da bi se eliminirale vidljive praznine između zrna mramora.  Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontiniuiranim zidnim površinama. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA
Oko 3 kg/m².

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
18 mjeseci, u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

PAKIRrANJE
25 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...