64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za vanjske zidove   /   Fasadne boje   /   BK Fas Silikat

BK Fas Silikat

Silikatna boja za vanjske zidove

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Silikatno-disperzijska boja za zaštitu i dekoraciju vanjskih i unutarnjih zidnih površina, koju karakterizira odlična paropropusnost i dobra pokrivna moć. Zbog specifičnog načina vezanja sa podlogom, pogodna je za upotrebu prilikom sanacije fasadnih površina starih objekata i spomenika kulture. Otporna na UV zračenje i atmosferske utjecaje. Mogućnost nijansiranja prema Bekament ton kartama uz ograničen izbor boja.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se boja nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i premazana BK-Grund Silicat predpremazom. Priprema boje se vrši dodavanjem oko 10% vode, uz dobro miješanje do potpune homogenizacije. BK-Fas Silicat se obično nanosi dugodlakim valjkom u dva sloja. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog, što pri normalnim uvjetima (T=+23-25 ºC, relativna vlažnost zraka=50-60 %) zahtjeva 4-6 h. Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinuiranim površinama. Visoka vlaga i niske temperature mogu produžiti vrijeme vezanja i utjecati na ujednačenost nijanse. Prilikom nanošenja neophodna je upotreba zaštitnih zavjesa. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMJENE
Od +15°C do +30°C, relativna vlažnost ne veća od 70 %. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

ROK TRAJANJA
12 mjeseci, u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5 do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

POTROŠNJA
Oko 0,35 kg/m² u dva premaza, ovisno o upojnosti podloge.

PAKIRANJE
5, 8 i 25 kg.

NAPOMENA
Prilikom nanošenja BK-Fas Silicat-a neophodno je zaštititi površine zaštitnim zavjesama kako bi se omogućilo ravnomjerno sušenje premaza i spriječila pojava fleka.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...