64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za vanjske zidove   /   Fasadne boje   /   BK Fas Silikon

BK Fas Silikon

Silikonska boja za vanjske zidove

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Silikonska disperzijska boja za zaštitu i dekoraciju novih i starih fasadnih površina. Izrađena je na bazi visokokvalitetnih silikonskih smola, ima odličnu pokrivnu moć i vodoodbojnost, dobru paropropusnost, otporna je na UV zračenje i atmosferske utjecaje. Zbog velike otpornosti pogodna je i za primjenu na unutarnjim zidovima javnih objekata. Mogućnost nijansiranja prema Bekament ton kartama uz ograničen izbor boja.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se boja nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i premazana BK-Ultra Prime predpremazom. Priprema boje se vrši dodavanjem oko 10% vode, uz dobro miešanje do potpune homogenizacije. BK-Fas Silicon se obično nanosi dugodlakim valjkom u dva sloja. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog, što pri normalnim uvjetima (T=+23-25 ºC, relativna vlažnost zraka=50-60 %) zahtjeva 4-6 h. Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinuiranim površinama. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMJENE
Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

POTROŠNJA
Oko 150-250 ml/m² za dvoslojni premaz u ovisnosti o upojnosti i hrapavosti podloge.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
18 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
3, 5 i 15 l.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...