91
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Classic   /   Predpremazi   /   BK Nivelator

BK Nivelator

Predpremaz za visokoupojne površine

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Dubinski premaz namijenjen za ujednačavanje i neutralizaciju neravnomjerno upijajućih površina kao što su plinobeton, cigla, porozni kamen itd. Koristi se kao podloga kod visokoupojnih površina prije žbukanja vapneno-cementnim i gips-vapnenim žbukama, u cilju spriječavanja neravnomjernog sušenja i pucanja žbuka, kao i prije zaglađivanja sa glet masama. Osušeni predpremaz je bezbojan i nema negativnog utjecaja na paropropusnost sistema.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se premaz nanosi mora biti čvrsta, suha i otprašena. BK-Nivelator se priprema razrjeđivanjem vodom u odnosu od 1:6 do 1:10 u ovisnosti od upojnosti podloge. Premaz se nanosi valjkom, četkom ili raspršivanjem. U slučaju visoko upojnih površina može se izvršiti dvostruko nanošenje po principu mokro na mokro.

Temperatura zraka i podloge prilikom ugradnje treba biti od +5 ºC do +30 ºC. Ne raditi po direktnom suncu, kiši i jakom vjetru.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
Do 18 mjeseci, u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

POTROŠNJA
30-60 g/m² u ovisnosti o upojnosti podloge.

PAKIRANJE
10 i 20 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...