73
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Interior   /   Mase za izravnavanje   /   BK Gletex Nivelix

BK Gletex Nivelix

Masa za izravnavanje unutrašnjih zidova

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Gotova masa za izravnavanje za strojno i ručno tankoslojno izravnavanje unutarnjih zidova. Pogodan za pripreme površina za bojenje disperzijskm bojama kao što su BK Pol, BK Pol Protect ili BK Gold, kao i u slučaju bojenja zidova u dubokim tonovima. Može se koristiti i kao završni sloj pri zaglađivanju sa glet masama na mineralnoj osnovi.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se nanosi mora biti čvrsta, čista i suha i kod jako upijajućih podloga impregnirana BK-Ultra Prime-om ili BK-Nivelatorom. Masa se nanosi čeličnom gletericom, obično u dva sloja u ukupnoj debljini do 3 mm. Nakon strojnog nanošenja vrši se ručno zaglađivanje površine gletericom u cilju uklanjanja viška materijala. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog, a posle svakog sloja eventualne neravnine treba obraditi pogodnim brusnim papirom, finoće 180-240 ovisno od tehnike i namjene.

Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA
Oko 1.5-2 kg/m2.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
Do 12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +50C do +250C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
25 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...