64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za vanjske zidove   /   Predpremazi   /   BK Penetrat

BK Penetrat

Dubinski penetrirajući predpremaz za slabovezane površine

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Dubinski, paropropusan premaz namijenjen za impregnaciju, ujednačavanje i učvršćavanje svih vrsta mineralnih vanjskih i unutarnjih podloga. Primjenjuje se kod upojnih, slabo vezanih površina, prije nanošenja narednih slojeva u cilju poboljšanja prionljivosti. Zbog svojih nanočestica ima izuzetnu penetraciju, pa je jako pogodan pri restauraciji i sanaciji spomenika kulture i povijesnih starih objekata, kada je potrebno dodatno povezati i ojačati trošne i oštećene površinske žbuke.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se BK-Penetrat nanosi mora biti čista, suha, bez ostataka ulja i starih premaza. Prije nanosenja potrebno je ukloniti slabo vezane dijelove koliko je moguće. Prije upotrebe BK-Penetrat razrijediti vodom u odnosu 1:3 i dobro promiješati. U cilju dobre penetracije neophodno je pridržavati se uputstva za razrjeđivanje. Nanošenje se vrši dugodlakom četkom, dugodlakim valjkom ili špricanjem. Kod jako starih, upijajućih površina grundiranje izvršiti dva puta po principu mokro na mokro. Vrijeme sušenja minimalno 24 h.

TEMPERATURA PRIMjENE
Od +5°C do +25°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

POTROŠNJA
50-80 ml/m², ovisno od upojnosti i hrapavosti podloge.

ROK UPOTREBE I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

PAKIRANJE
1l, 5l.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...