64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za vanjske zidove   /   Predpremazi   /   BK Grund Silicat

BK Grund Silicat

Strukturalni predpremaz za silikatne žbuke i boje.

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Strukturni silikatni predpremaz za premazivanje vapnenih, vapneno-cementnih i cementnih površina radi ujednačavanja, neutralizacije i učvršćivanja podloge prije nanošenja silikatnih boja i silikatnih dekorativnih žbuka. Preporučuje se toniranje BK-Grund SIlicata u istoj nijansi kao završni sloj. Može se koristiti u eksterijerima i enterijerima.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se nanosi BK-Grund Silicat mora biti čvrsta, čista, suha i bez ostataka ulja. BK-Grund Silicat prije upotrebe promiješati i razrijediti sa oko 15 % vode. Nanosi se dugodlakim valjkom ili četkom u jednom sloju. Potrebno vrijeme sušenja do nanošenja završnog sloja je minimum 12 sati. Prilikom ugradnje temperatura treba biti od +15°C do +30°C, relativna vlažnost ne veća od 70%. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA
Oko 0,2-0,25 kg/m², ovisno od upojnosti i hrapavosti zidne površine.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do 25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

PAKIRANJE
8kg, 25kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...