85
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Decor   /   Dekorativne žbuke   /   Bk Sunset

Bk Sunset

Dekorativna boja sa sedefastim efektom za unutrašnje zidove

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Specijalna, vodoperiva, akrilna boja namijenjena za dekoraciju unutarnjih površina. Odgovarajuće podloge su sve površine izravnate BK-GletEx Universal-om ili BK-GletEx Acryl-om.

NIJANSE
Srebro, Zlato i S10. BK-Sunset Srebro se koristi kao baza za toniranje prema odgovorajućoj ton karti.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se masa nanosi mora biti čvrsta, čista i suha, bez slabo vezanih dijelova, masnih mrlja i sl. Prije nanošenja dekorativne boje zaglađene površine treba premazati BK-Deco Acryl predpremazom (vrijeme sušenja min. 6 h).

BK-Sunset boja je pripremljena za nanošenje. Nanosi se četkom u jednom ili dva sloja, ovisno od željenog efekta, što najčešće predstavlja i završni korak jer primjenom četke na zidu ostaju zanimljive šare. Po želji finalna obrada površine se može izvršiti i pomoću plastične lepeze. Nanošenje boje se vrši bez prekida na kontinuiranim površinama. BK-Sunset se može nanositi i na površine prebojene BK-Gold-om ili BK-Crystal-om. Optimalna radna temperatura: od +8°C do +30°C. Premaz je potpuno suh nakon 24 h. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA
Oko 100-130 ml/m² ovisno od tehnike nanošenja.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
1l

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...