91
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Classic   /   Predpremazi   /   BK Beton Kontakt

BK Beton Kontakt

Strukturni predpremaz za glatke površine

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Strukturirani predpremaz namijenjen za povećanje i ujednačavanje prianjanja kod slabo upojnih, glatkih podloga visoke gustoće prije žbukanja vapneno-cementnim i gips-vapnenim žbukama. BK-Beton Kontakt je posebno preporučljiv za glatke betone, kao i za tvornički gotove betonske površine. Koristi se i kao podloga kod sistema ljepljenja pločice na pločicu.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Predpremaz na koju se BK-Beton Kontakt nanosi mora biti čvrsta, suha i otprašena. Prije upotrebe potrebno je prvo promiješati i dobro homogenizirati proizvod. Predpremaz se nanosi nerazrijeđen, četkom ili dugodlakim valjkom u jednom sloju. Moguće je strojno nanošenje, odgovarajućom opremom. Potrebno vrijeme sušenja do nanošenja žbuke iznosi min. 4 h.

Temperatura zraka i podloge prilikom ugradnje treba biti od +5 ºC do +30 ºC. Ne raditi po direktnom suncu, kiši i jakom vjetru. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vreme sušenja.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
Do 18 mjeseci, u originalno zapakiranojj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

POTROŠNJA
Oko 0,5 kg/m².

PAKIRANJE
6 i 20 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...