85
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Decor   /   Dekorativne žbuke   /   BK Natura

BK Natura

Dekorativna pastozna masa sa izgledom prirodnih materijala za unutrašnje zidove

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Pastozna masa namijenjena za dekoraciju unutarnjih površina. Finalna struktura se dobije različitim tehnikama nanosa i upotrebom različitih alata (imitacija drveta, krokodilske kože, mramora i sl.). Suhi premaz se dekorire transparentnom bojom BK-Velatura. Odgovarajuće podloge su sve površine izravnane BK-GletEx Acryl-om ili BK-GletEx Universal-om. Premaz je otporan na vlažno brisanje.

BOJA
Bijela + nijanse po ton karti BK-Natura.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Prije nanošenja dekorativne boje zaglađene površine potrebno je premazati BK-Deco Acryl predpremazom (vrijeme sušenja min. 6 h). BK-Natura je materijal pripremljen za nanošenje. Masu lagano promiješati i nanositi trapezastom plastičnom gladilicom u jednom sloju. Nakon nanosa svjež materijal se obrađuje zaobljenom plastičnom lopaticom, ‘češljem’ za dekorativne materijale, valjkovima sa teksturom i sličnim alatima u ovisnosti od željene strukture. Nakon sušenja od 24 h, po želji se dodatni efekat postiže nanošenjem BK-Velatura boje pomoću četke. Dok je boja u vlažnom stanju skinuti višak BK-Velatura-e pomoću spužve ili plastične lopatice. Optimalna radna temperatura: od 8°C do 35°C. Premaz je potpuno suh nakon 24 h. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA
oko 300-500 ml/m², ovisno od tehnike nanosa.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
5 l

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...