64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za vanjske zidove   /   Predpremazi   /   BK Microgrund Universal

BK Microgrund Universal

Univerzalni strukturni predpremaz sa mikrovlaknima.

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMjENA
Univerzalni strukturni predpremaz sa mikrovlaknima namijenjen za ujednačavanje, neutralizaciju, učvršćavanje i vodoodbojnost podloge prije nanošenja svih vrsta fasadnih boja i dekorativnih žbuka, osim silikatnih boja/žbuka. Pogodan je za popunjavanje finih pukotina i dodatno armiranje podloge. Koristi se najčešće u kombinaciji sa BK-MicroFas Acryl-om i BK- MicroFas Silicon-om.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se BK-MicroGrund Universal nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i bez ostataka ulja. BK-MicroGrund Universal prije upotrebe promiješati i razrijediti sa 10-15 % vode. Tako razrijeđen predpremaz nanositi na zid dugodlakim valjkom u dva sloja, križnim postupkom. Vrijeme sušenja između nanosa min. 4h. Neophodno je raditi ravnomjerno sa “punim valjkom”, tako da se premazana površina premazuje valjkom više puta u različitim smjrovima, kako bi se izbjeglo grupiranje punila na jednom mjestu. Potrebno vrijeme sušenja do nanošenja završnog sloja iznosi 24 h. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMjENE
Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

POTROŠNJA
Oko 0.2-0.3 kg/m² zavisno od upojnosti i hrapavosti podloge.

ROK UPOTREBE I SKLADIŠTENJE
Do 18 mjeseci u originalno zapakiranojj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

PAKOVANJE
8kg, 25kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...