73
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Interior   /   Dekorativne žbuke   /   BK IN Kul Briliant

BK IN Kul Briliant

Dekorativna mozaik žbuka sa svjetlucavim dodacima za unutrašnje zidove

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Dekorativna mozaik žbuka od višebojnog zrna sa svjetlucavim dodacima, za obradu unutarnjih zidnih površina, hodnika, stupova i detalja koje treba posebno istaknuti. Žbuku je moguće nanijeti na fine cementne žbuke, ravne betonske površine, vlaknasto-cementne i gips-kartonske ploče i sl. Proizvod nije pogodan za primjenu na svježim gipsnim žbukama i vlažnim površinama. Ima izuzetnu čvrstoću i vodoodbojnost. Granulacija (veličina zrna): 1.0 mm.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se žbuka nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i premazana BK-Acryl predpremazom, a u slučaju tamnijih podloga BK-MicroGrund Universal-om. BK-In Kul Briliant prije nanošenja promiješati dok masa počne pjeniti i po potrebi razrijediti malom količinom vode (do 1 %). Miješanje materijala obaviti presipanjem iz kante u kantu, ručno ili električnim mikserom sa malim brojem obrtaja. Žbuka se nanosi čeličnom gletericom odozdo prema gore u 50 % većoj debljini od veličine zrna. Nanešeni sloj je potrebno dobro poravnati kako bi se eliminirale vidljive praznine između zrna mramora. Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinuiranim zidnim površinama. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMJENE
Od +5°C do +30°C. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vrijeme vezivanja materijala.

POTROŠNJA
Oko 3 kg/m².

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
18 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
25 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...