89
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Floor   /   Ljepilo za parkete   /   BK Parket fix

BK Parket fix

Jednokomponentno ljepilo za parket

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Ljepilo na bazi polimerne emulzije namijenjeno za lijepljenje klasičnog i lameliranog parketa na cementne estrihe, betonske i drvene podloge. Karakterizira ga izuzetna prionljivost na podlogu i dobra fleksibilnost.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se nanosi ljepilo mora biti čvrsta, čista, suha i bez ostataka starog ulja ili boje. Prije postavljanja parketa potrebno je izvršiti impregniranje podloge BK-Parket Fix-om razrijeđenim sa oko 30 % vode. Cementne podloge ne smiju imati više od 3 % vlage, a parket ne više od 8 %. Po potrebi ljepilo se može razrijediti sa malom količinom vode do 1 %, u cilju podešavanja konzistencije. Ljepilo se nanosi na podlogu nazubljenom gletericom u debljini sloja od 3-5 mm. Oblogu položiti i dobro pritisnuti. Brušenje parketa je moguće vršiti najmanje 24 h nakon ljepljenja. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMjENE
Od +5°C do +25°C.

POTROŠNJA
Oko 1-1.2 kg/m², ovisno od vrste podne obloge.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
5, 8 i 25 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...