64

BK-Sil Si&Si

Fasadna žbuka na silikatno-silikonskoj osnovi

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMjENA
Visokokvalitetni silikatni dekorativni završni sloj u pastoznom obliku, velike čvrstoće, izuzetne obradivosti i dobre paropropusnosti, sa silikonskim aditivima za povećanje vodoodbojnosti. Otporan je na UV zračenje i atmosferske utjecaje. Zbog svojih karakteristika preporučuje se pri sanaciji starih objekata i u zaštiti spomenika kulture. Mogućnost nijansiranja u više od 1300 nijansi.

STRUKTURA I GRANULACIJA
BK-Sil Si&Si Rajb – zaribana struktura, rille (granulacije 1,5 i 2 mm); BK-Sil Si&Si Ful – puna struktura, kratz (granulacije 1, 1,5 i 2 mm).

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i premazana BK-Grund Silicat predpremazom. BK-Sil Si&Si prije nanošenja promiješati i po potrebi razrijediti sa malom količinom vode do 1%. Žbuka se nanosi čeličnom gletericom u debljini najvećeg zrna. Ovisno od željene strukture, obrađuje se plastičnom gletericom i to: ful struktura-odmah nakon nanošenja strukturirati kružno; rajb struktura-nakon nanošenja zaribavati kružnim pokretima do postizanja željene strukture. Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinuiranim zidnim površinama. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

NAPOMENA
Neophodno je izvršiti ujednačavanje materijala potrebnog za kontinuiranu fasadnu površinu miješanjem sadržaja više kanti.

TEMPERATURA PRIMjENE
Od +15°C do +30°C, relativna vlaga max. 70 %. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru. Fasadu je potrebno adekvatno zaštititi mrežama. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vrijeme vezivanja materijala.

POTROŠNJA
Oko 2.4-3.3 kg/m² ovisno od strukture i granulacije.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

PAKiranje
25 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...