64
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Bekatherm   /   Proizvodi za vanjske zidove   /   Mase za izravnavanje   /   BK Gletex S

BK Gletex S

Masa za izravnavanje vanjskih zidova.

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Praškasta masa sa mikrovlaknima na mineralnoj osnovi, za tankoslojno izravnavanje vanjskih zidova. Upotrebljava sa za ručno nanošenje u ukupnoj debljini maksimalno do 5 mm.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se nanosi BK-GletEx S mora biti čvrsta, čista i suha, bez slabo vezanih dijelova, masnih mrlja i sl. U slučaju nanošenja na kvalitetne mineralne površine, kao i na dobro prianjajuće disperzijske boje, podlogu je prethodno potrebno premazati BK-Podlogom u cilju ostvarivanja boljeg prianjanja glet mase. U slučaju jako upojnih površina može se izvršiti impregniranje i BK-Nivelator-om. U slučaju površina koje se ljušte, troše i/ili praše potrebno je ukloniti sve slabo vezane slojeve, a zatim izvršiti impregniranje podloge BK-Penetrat-om. Priprema mase se vrši dodavanjem praha u oko 40% vode do dobvanja homogene mase, bez grudica. Masu ostaviti da odstoji 10 minuta i prije nanošenja još jednom promiješati. Masa se obično nanosi u dva sloja, ručno, metalnom gletericom, u ukupnoj debljini do 5 mm. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog, a poslije svakog sloja eventualne neravnine obraditi brusnim papirom, finoće 80-180 ovisno od tehnike i namjene. Za detaljna uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA
Oko 1.5-2.5 kg/m², ovisno od hrapavosti podloge.

ROK UPOTREBE I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalnom pakiranju u suhoj prostoriji na paletama.

PAKIRANJE
8; 25 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...