85
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Decor   /   Dekorativne žbuke   /   BK Stucco

BK Stucco

Dekorativni kit za unutrašnje zidove.

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMJENA
Visokokvalitetni dekorativni kit namijenjen za ukrašavanje unutarnjih površina. Odgovarajuće su sve površine izravnane BK-GletEx Universal-om ili BK-GletEx Acryl-om.

BOJA:
Bijela+nijanse po ton karti BK-Stucco. Nijanse se mogu međusobno miješati u proizvoljnom odnosu.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Prije nanošenja dekorativne tehnike zaglađene površine treba premazati BK-Podlogom (vrijeme sušenja min. 6 h). Ukoliko je potrebno BK-Stucco je moguće razrijediti sa vodom max. do 3 %. Nanosi se nerđajućom metalnom lopaticom minimum u tri sloja. Struktura se dobiva obradom pomoću metalne lopatice dok je materijal u pastoznom stanju, različitim tehnikama ovisno od željenog efekta. Konačan izgled se dobiva poliranjem suhog materijala metalnom lopaticom. U slučaju potrebe za efektom visokog sjaja neophodno je dodatno poliranje zaštitnim voskom. BK-Stucco je otporan na vlažno brisanje ukoliko je zaštićene voskom. Optimalna radna temperatura: od +8°C do +35°C. Sušenje do nanošenja slijedećeg sloja iznosi 4-6 h u ovisnosti od debljine sloja. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

POTROŠNJA
Oko 400-500 g/m² ovisno od tehnike nanošenja.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
3; 5 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...