64

BK-Kul

Mozaična fasadna žbuka.

 

IZRAČUN POTROŠNJE

UNESITE KVADRATURU

PRIMjENA
Dekorativni mozaični završni sloj od višebojnih zrna za trajnu zaštitu fasadnih površina. Odlikuje se izuzetnom čvrstoćom, vodoodbojnosti i postojanosti na atmosferske utjecaje.

GRANULACIJA
1.5 mm.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se nanosi mora biti čvrsta, čista, suha, bez slabo vezanih dijelova, masnih mrlja i sl. Podlogu je potrebno prije nanošenja premazati BK-Acryl predpremazom. Vrijeme sušenja predpremaza prije nanošenja žbuke iznosi min. 12 h. BK-Kul prije nanošenja promiješati do pojave pjene i po potrebi razrijediti sa malom količinom vode (do 1 %). Miješanje materijala obaviti presipavanjem iz kante u kantu, ručno ili električnim mikserom sa malim brojem obrtaja. Žbuka se nanosi čeličnom gletericom odozdo prema gore u debljini od 2-2,5 mm. Nanešeni sloj je potrebno dobro poravnati kako bi se uklonile vidljive praznine između zrn. Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinuiranim zidnim površinama. Nije namijenjen za ugradnju na kao završni sloj termoizolacijskih sistema. Primjenu ograničiti na detalje (podnožje, stupove i ostale manje nepovezane površine). Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMjENE
Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vjetru. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vrijeme vezivanja materijala.

POTROŠNJA
Oko 5 kg/m².

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
18 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

PAKiranje
25 kg.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...