87
Naslovna   /   Naši proizvodi   /   Sealfix   /   Ljepila   /   BK Ultra X Clear

BK Ultra X Clear

Univerzalna elastična masa za ljepljenje i brtvljenje

 

OPIS I PODRUČJE PRIMJENE
BK-UltraX Clear je visokokvalitetno, profesionalno i univerzalno brtvilo i ljepilo na bazi hibridne tehnologije, protvrdnjava u prisustvu vlage i oblikuje trajno, elastičnu gumu.Pogodan je za korištenje kao brtvilo za sve spojne zglobove, pukotine, grube radove u građevinarstvu i industriji na skoro svim površinama. Može se koristiti kao univerzalno konstrukcijsko ljepilo za metal, umjetne materijale, beton, drvo i stolariju (automobili, brodovi, kamperi, prikolice, čelik, fasade, prozorski okviri, namještaj, unutarnje uređenje, postolja, sendvič paneli, montažni paneli, cestovne i mostovne konstrukcije i sl.). Pogodan je za brtvljenje spojnica u sanitarnim prostorijama, kao i za brtvljenje i ljepljenje u hladnim skladištima i u blizini hrane. Više informacija pogledati u tehničkom listu proizvoda.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga mora biti čvrsta, čista i suha, bez slabo vezanih dijelova, masnih mrlja i sl. BK-UltraX Clear se koristi na „ventilirajući način“ u vertikalnim trakama sa 10-20 cm razmaka između traka. Ne nanositi u tačkama! Obojiv je sa bojama na vodenoj osnovi i većinom dvokomponentnih boja. Umjetne boje će se sporije sušiti. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMJENE
Od +5°C do +40°C.

ROK UPOTREBE I SKLADIŠTENJE
Skladištiti na suhom mjestu u originalno zapakiranoj ambalaži na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Rok upotrebe utisnut na ambalaži.

PAKIRANJE
290ml

 

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...